Oss 06 53 73 83 94

Meer tijd en nu?

In deze vreemde situatie waarin we verkeren kan het zijn dat je niet of minder werkt.

Hoe doe je dat nu met de tijd die je “over” hebt en heb je überhaupt wel tijd over?

Bij de een lijkt het als je thuis werkt dat het werk dat je moet verzetten veel langer duurt dan als je dat op de zaak doet en bij de ander vliegt de tijd er doorheen.

Hoe kom je de dagen en door en hoe kan je dat het beste doen?

Belangrijk is dat je een vast ritme probeert te houden, niet perse een wekker zetten is leuk maar na een paar dagen wordt dat heel gewoon.

Je lichaam houdt van een regelmatig ritme, ga niet te laat naar bed, sta gewoon op tijd op, kleed je aan zoals je dat normaal zou doen en houdt vaste eet- en rustmomenten.

Je zal zien dat dat het beste werkt voor je. Wat ik zelf doe is wat punten noteren waar ik die dag aan wil werken, als ik het kan doorstrepen omdat ik dat heb gedaan geeft me dat een voldaan gevoel. Dan ben ik tevreden en kan ik naar het volgende op mijn to do lijstje.

Blijf in beweging en plan deze momenten in. Ook al heb je weinig zin, zet je schouders eronder en doe het, je zal zien dat je daarna weer een voldaan gevoel zal hebben.

Blijf in contact met anderen, in deze tijd vooral digitaal maar ook dat is contact. Thuis met je gezin kan je eens een keer iets leuks doen, een spelletje of iets anders, waarschijnlijk doe je dat vast wel maar nu misschien een keer extra, er is tijd!

Zo blijf je ook in contact met jezelf en zal het makkelijker voor je zijn je normale ritme weer op te pakken als we weer onbezonnen de straat op mogen en weer kunnen gaan werken.

Het is zoals het is en we maken er maar gewoon wat van…

Succes.