Oss 06 53 73 83 94

Aankomen of afvallen tijdens de Lock Down

Nu de sportscholen dicht zijn is het voor velen vrij lastig om op gewicht te blijven, dat is gewoon zo.

Of je nu een cardio type bent, krachtsporter, cross fitter, spinner of gewoon sport voor je ontspanning.

Niet naar de sportschool gaan scheelt al gauw zo’n 500 kcal minder verbranden. De rest van de dag voor de tv hangen scheelt ook weer in de calorie verbranding voor die dag. Pas je je eetgedrag hier niet op aan dan is de rekensom al snel gemaakt. Tenzij je thuis lekker aan de gang blijft met trainen of veel klusjes in en rondom het huis zal doen.

Er worden online work- outs aangeboden die je kan overwegen maar hang je normaal gesproken aan de ijzers zal je zullen moeten improviseren (als je geen gym op de zolder hebt).

Echter zal je een ijzersterke ruggengraat moeten bezitten om jezelf telkens weer hierin te motiveren.

Een oplossing kan zijn om lekker te wandelen (als je je huis uit mag). Is de hond ook weer blij.

Het huis en de tuin eens goed onder handen te nemen.

Maak een boodschappenlijstje en zorg dat je gezonde producten in huis hebt.

Drink geen alcohol, dit een echte dikmaker.

Ritme en regelmaat, zeker bij thuiswerken. Een goed ontbijt, lunch en tussendoortje op uur en tijd voorkomt dat je gaat snaaien (nu je in de buurt bent van de koelkast en voorraadkast is het makkelijk om snel een minder verantwoorde snack te pakken als je trek krijgt dus bereid het voor).

Lukt het je niet om jezelf in het gareel te krijgen kan je natuurlijk nog altijd een PHLS Personal Trainer/ Coach inschakelen. Deze zal een training naar wensen en doelen voor je opstellen en samen met jou gaan uitvoeren, in de bossen, in het park of zelfs aan huis.

Ook mogelijk in Duo (met vriend, vriendin etc.)

Neem contact met ons op, telefonisch 06-53738394 of mail naar info@phls.nl of gebruik het contactformulier op deze website.