Oss 06 53 73 83 94

Over Mezelf


Mijn naam is Palmyra Jausovec.


Ik ben trotse moeder van 2 kinderen en mijn hobby is paardrijden.


Sinds lange tijd ben ik in de sport actief als Personal Trainer en sinds enkele jaren nu ook in de coaching en voeding. Voor deze onderdelen heb ik opleidingen en studies gevolgd en houd ik mijn kennis up-to-date door seminars te volgen. Daarnaast geef ik ook nog groepslessen in verschillende clubs in de omgeving.


Ik ben met de sport in aanraking gekomen tijdens mijn dienst in het Nederlandse leger waar ik 12,5 jaar als beroepsmilitair heb gediend. Hier was sport een verplicht onderdeel en ben ik met fitness in aanraking gekomen. Het bewegen, bezig zijn met je lichaam en te zien hoe het lichaam zich ontwikkeld, fascineerde mij enorm.

In de sportschool waar ik gestart ben, was professionele begeleiding. Ik ging er met plezier naartoe en door de goede begeleiding, heb ik in een korte tijd enorm veel kunnen leren. De kennis die ik daar heb opgedaan pas ik nu nog steeds toe.

In het burgerleven ben ik doorgegaan met fitness en merkte dat er steeds vaker mensen naar me toe kwamen met vragen omtrent trainingen en voeding. Hierdoor is het idee ontstaan om Personal Trainer te worden. Ik heb hiervoor de benodigde diploma’s behaald en ben nu inmiddels al een ruim aantal jaren bezig met het begeleiden van mensen. Kort daarna ben ik in de sportschool ook mijn horizon gaan verbreden op het gebied van groepslessen.


Al snel zag ik de link tussen het sporten, voeding en coaching en ben me daar verder in gaan verdiepen.

Door deze brede kennis ben ik goed in staat om mensen te kunnen adviseren en motiveren.

Mijn drive is uiteindelijk te zien dat mensen goed in hun vel zitten zowel fysiek als ook mentaal en ik hier een bijdrage aan heb kunnen leveren.


Ik heb mjin focus op de 3 peilers: Peronal Training, Voedingsconulstatie en Coaching.

Daarnaast geef ik in verschillende sportclubs nog groepslessen: BBB (Buik-Billen-Benen), Bodypump, Bodybalance, Body Shape , Bootcamp, Total Body, X-Core, Spinning, Hydrobics, Pole Fitness, Senioren Fit, Boksfit, Kids Street Defense, Pilates, HIIT