Oss 06 53 73 83 94


Personal Training


Ik heb een stok achter de deur nodig

Ik weet niet of ik de oefeningen wel goed uitvoer

Ik vind het moeilijk regelmaat te krijgen in mijn training

Ik weet niet hoe ik een trainingsschema op moet stellen

Ik wil blessures voorkomen

Ik vind het belangrijk dat ik een doelstelling krijg

Ik heb zelf een bepaalde doelstelling in gedachten (bijv. spieropbouw, lenig worden, afvallen) maar weet niet hoe ik daar kan komen


Allemaal goede redenen te overwegen om eens contact op te nemen met een personal trainer.


Wat kan ik als personal trainer voor je betekenen:

  • Door mijn jarenlange ervaring in de fitness – ik ben gediplomeerd Personal Trainer - kan ik je elke oefening goed uitleggen. Hierdoor zal je effectiever gaan trainen en worden blessures voorkomen.


  • Ik maak een schema voor je. Ook dit zal bijdrage aan de effectiviteit, ervoor zorgen dat spiergroepen naar verhouding worden getraind en voorkomen dat spieren worden overbelast.


  • We zetten samen een doelstelling op. Ik streef ernaar om een uitdagende maar realistische doelstelling te formuleren. Een doel waar we naar uit kunnen kijken en waar we samen aan zullen werken om dat te bereiken.


  • We maken afspraken wanneer we de trainingen doen. Door samen afspraken te maken zal je je eerder gemotiveerd voelen om te komen. Je hebt als het ware een stok achter de deur.


  • We zullen de trainingsafspraken met een bepaalde regelmaat inplannen. Hierdoor krijg je ook een regelmaat in je trainingsintervallen en wordt het trainen een gewoonte, iets wat gaat passen in je lifestyle.Uit statistieken blijkt dat 90% van alle mensen die trainen met hun personal trainer hun doelen behalen.
Sporten met een personal trainer is dus een prima investering, want je krijgt echte resultaten.